Sunday 24 June 2012

Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját

Susan E. Philips a romantikus írók új generációjának, méltán népszerű tagja. Történetei napjainkban játszódnak, a kor, a társadalmi viszonyok ismerőek, a vágyak nem térnek el markánsan, a modern nő álmaitól. Karrier, szerelem, gazdaság, csillogás, vagy mindez együtt.
Hősei általában vagy különlegesen szép és titokzatos vagy teljesen hétköznapi nők, és minden esetben sikeres, gazdag férfiak. De regényei nemcsak ettől működnek. Erős egyéniségek csapnak össze, komoly konfliktusok közt bonyolódik a történet, ugyanakkor írásait mégis könnyed humor jellemzi.
A „Zsák a foltját” illeszkedik a Phillips könyvek sorába. Olyannyira, hogy a szereplők, zömmel három korábbi regényéből érkeznek. A „Luxusmucus”, a „Csillagvirág” és a „Játék az Élet” ismerete nem létszükséglet, de aki olvasta ezeket, örömmel ismeri fel a golfozókról szóló sorozat szereplőit.
A story talán kevéssé szokványos, a happyend garantált, a szereplők kedvelhetőek. Ideális könnyed nyári olvasmány kikapcsolódásra vágyó hölgyeknek.

Adatok:
Kiadó: Viktória Kiadó Kft.
Oldalak száma: 388
Kiadás éve: 2012

Fülszöveg:
A rendkívül szexis Lucy Jorik az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének lánya. Az ugyancsak csodaszép Meg Koranda pedig legendás hollywoodi hírességek leszármazottja. Az egyikük hozzá fog menni Mr. Ellenállhatatlanhoz, Ted Beaudine-hez, Wynette városának üdvöskéjéhez. A másik mindent elkövet, hogy megmentse barátnőjét ettől a ballépéstől. Utóbbi tudja, hogy legjobb barátnője esküvőjének meghiúsítása a lehető legokosabb volt, amit csak tehetett. Ám szinte még el sem hangzik a boldogító nem, ő máris a leggyűlöltebb személy a kisvárosban, ahol ráadásul ott ragad egy rozoga tragaccsal és üres pénztárcával, no meg egy nagyon dühös vőlegénnyel. Pénz nélkül, szorult helyzetében is hátat fordítva híres szüleinek, hiszi, hogy képes lesz megállni a saját lábán. Végül is mi baja lehet? Beleszeret Mr. Ellenállhatatlanba? Á, az kizárt. Susan Elizabeth Phillips a tőle megszokott pörgős lendülettel és ellenállhatatlan humorával vezet bennünket végig a nem mindennapi történeten. Ezúttal is váratlan fordulatok, könny és nevetés - s nem kevés forró erotika - a világhíres írónő receptje.

No comments:

Post a Comment